Boost din business med blogging

Workshop

Boost din business – blog dig til flere kunder

Hvorfor blive sat ud af spillet af en mere synlig konkurrent?
Boost din personlige branding ved blogging og skab større synlighed over for dine kunder. Brug bloggen og sociale medier til personlig branding og kom tættere på dine kunder.

Traditionel markedsføring er død. Sælgeren, som optræder som den gammeldags brugtvognsforhandler, har ikke en jordisk chance for at skabe succes i en tid, hvor social markedsføring vinder mere og mere indpas.

Er du træt af at det aldrig er dig, medierne henvender sig til, når de skal have en ekspertudtalelse? Kender dine potentielle kunder dine kompetencer? Har du svært ved at få synliggjort, hvilke problemer, du løser for dine kunder?

Fortvivl ikke.

Brug bloggen til personlig branding

Ved at blogge kan du sætte turbo på din personlige branding og øge din synlighed over for medier, samarbejdspartnere, konkurrenter og kunder. Du skal lægge den vante tankegang på hylden og turde tænke radikalt anderledes – du skal have dig selv og dine ydelser gjort synlige. På en blog kan du vise, hvem du er, hvad du står for og hvad folk kan forvente, hvis de indgår et samarbejde med dig. Du får ved at blogge vist din værdi over for nye og nuværende kunder. Blogging booster din business.

Med en blog har du et effektivt værktøj, som giver dig et markant forspring i forhold til de af dine konkurrenter, som ikke blogger.

Er du klar til at sætte turbo på din personlige branding online er workshoppen lige noget for dig. Her får du på tre timer mine allerbedste indspark til, hvordan du kommer i gang med personlig branding, som skiller dig ud fra mængden.  Workshoppen foregår i lækre omgivelser på midt i Herning. Du får serveret morgenmad – og får kaffe, vand og te i løbet af dagen.

Du lærer, hvordan du kan bruge sociale medier og bloggen i særdeleshed til at gøre din værdi synlig over for nuværende og kommende kunder.

Workshoppen er relevant for dig, som:

Ønsker input til din personlige branding for at øge din synlighed over for kunder, samarbejdspartnere, medier og konkurrenter. Du får konkrete værktøjer og effektive råd til at skabe dit eget personlige brand ved at fortælle lige præcis dén historie, som er DIN røde tråd.

Når workshoppen er slut, har du:

  1. Styr på hvad personlig branding er
  2. Kan du jonglere med ord som branding, storytelling og personlig markedsføring uden at få noget galt i halsen
  3. Viden om, hvordan du kommer i gang med at blogge
  4. Ideer til hvordan du kan synliggøre din passion
  5. Viden om, hvordan du markedsfører din blog

På workshoppen får du udleveret øvelser, som du kan arbejde videre med hjemme, når du går i gang med din personlige branding for alvor. Kontakt Monica Jørgensen, hvis du er interesseret i at vide mere om muligheden for at deltage i en workshop.

 

Workshoppen Boost din business med blogging ledes af:

MOJO Kommunikation

Monica Jørgensen har siden 2010 med succes drevet bureauet MOJO Kommunikation. Hun har selv brugt bloggen og den sociale markedsføring for at få fodfæste i en ellers klemt branche.

Med en baggrund inden for afsætningsøkonomi og journalistik har Monica Jørgensen den faglige ballast som sikrer, at workshoppen er kompetent til at bringe dig videre med din personlige branding.

MOJO Kommunikation er et Herning-baseret firma, som arbejder over hele landet med online og offline PR, marketing og personlig branding.

Monica Jørgensen er flittig brugt som oplægsholder om emner inden for kommunikation og personlig branding. Derudover er hun med-forfatter til den gratis ebog: Blog og få succes online

 

Brug for yderligere information? Tøv ikke med at sende en mail til info@mojokommunikation.dk